Cartile Dr. Cristian Andrei

LECTII PARTICULARE

Ideea acestei carti s-a conturat inca de pe vremea cand tineam emisiunea Lectii Particulare la Radio 21. O intreaga generatie de tineri ascultase lectii despre relatii intre baieti si fete, despre sexualitate asa cum e vazuta prin ochi de adolescent, mai mult relational decat tehnic, mai mult cognitiv decat hedonic. Cartea este un bun material pentru educatie sexuala in licee, scoli si facultati, dar si pentru a suplini lipsa discutiilor in familie pe tema dragostei la varsta dragostei. Editata de Humanitas, cartea costa 40 lei, plus taxe de expediere.

PERNA SI RUJ

Sunt tot mai multe persoanele care se plang astazi de ranile provocate de adulter. Sexualitatea pare sa guverneze viata noastra azi: aduce succesul, casatoreste oameni, produce drame. Din aceasta carte poti intelege ce o face pe o femeie sa devina amanta si ce il face pe barbat sa investeasca timp si afectivitate in ea. Poti gasi aici o paralela intre viata de sotie si viata de amanta, astfel incat sa o poti intelege mai bine pe cealalta femeie si, astfel, tragedia sa capete culoarea ratiunii. Aparuta la Editura Institutului de Relatii Umane, cartea costa 25 lei, plus taxe de expediere.

CINE M-A FACUT FEMEIE?

Aparuta la Editura Humanitas, cartea aceasta este o lucrare calda, pe care am scris-o intr-un mod particular: dictand-o pe reportofon, in calatoriile mele prin tara. Am adunat in mintea mea detalii despre fiinta gracila, asa cum am cunoscut-o in discutiile cu peste 4000 de femei din ultimii 10 ani. Capitolele au curs de la sine, asa cum curge dezvoltarea unei femei. Raspunsul la intrebarea "Cine m-a facut femeie?" este util nu doar celor care au nevoie de o cunoastere de sine, ci si barbatilor care vor sa ajunga la sufletul unei anume femei.
Pret: 30 lei, plus taxe de expediere

Comanda acum!

Cumpara o consultatie prin Skype cu
Dr. Cristian Andrei! Dupa ce ai platit prin Paypal, trimite un e-mail pentru programare pe adresa: office@iru.ro